Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

EYRO 2012 FORZA PORTUGAL

Καλημέρα φίλοι μου! Εχθές αγγίξαμε την νίκη άλλα η διαιτησία και λίγο η πίστη για νίκη, μας το στέρησαν. Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς  ο αγώνας με την Τσεχία είναι αυτός που θα κρίνει το μέλλον μας στο ΕURO. Πιστεύω στους Έλληνες ποδοσφαιριστές ότι θα τα καταφέρουν και θα χαμογελάσουμε.


Πάμε στα σημερινά....


Η πρόταση: Γερμανία- Πορτογαλία: Χ (3.30)
H Γερμανία κατεβαίνει με ένα σύστημά 4-2-3-1 με κορυφή τον Μ.Γκόμεζ και από πίσω τον Οζίλ- Μίλερ-Ποντόλσκι.Έχει πολύ καλή λειτουργία στις γραμμές της και επιτίθεται σχεδόν όλη η μεσοεπιθετικη της γραμμή.Στην άμυνα έχει ένα θεματάκι όπως η Μπάγερν στο Τσαμπιονς Λιγκ. Ψηλά παιδία και δυνατά άλλα μέχρι να γυρίσουν θέλουν μια ημέρα.Θα έχουν σίγουρα πρόβλημα με τον Κ.Ρονάλντο-Νάνι-Ποστιγκα. Η Πορτογαλία κατεβαίνει με ενα 4-3-3 παραλλαγή του 4-5-1 με αρκετούς επιθετικούς προσανατολισμούς. Έχει μια τριπλέτα επιθετική που θα την ζήλευε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο φετινό Εuro. Από το κέντρο και πίσω Μείρέλες-Μουτίνιο-Μιγκέλ Βελόζο,άμυνα Πέπε-Αλβες-Κοεντράο-Ζοάο Περέίρα.Μιλάμε παίδες μην ξεγράφετε τους Ιβηρες έχουν όλα τα όπλα σ αυτόν όμιλο να προχωρήσουν.Προτείνω Χ (3.30) Η 2-3 ΓΚΟΛ.


ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ: ΟVER (1.85)
H Oλλανδία κατεβαίνει με ένα σύστημα 4-2-3-1 με ένα τρομερό επιθετικό ταπεραμέντο( Φαν Περσι-Ρόμπέν-Αφελάϊ-Σνάιντερ). Πιστεύω θα δούμε γκολ και θέαμα από τους Ολλανδούς. Οι Δανοί θα έχουν ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσουν την επίθεση των Οράνιε. Η Δανία κατεβαίνει με 4-4-2 και αμυντικούς προσανατολισμούς. Στον όμιλο των προκριματικών τα πήγε εξαίσια και τερμάτισε πρώτη αφήνοντας πίσω την Πορτογαλία..έχει τον ίδιο προπονητή από τον Ιούλιο του 2000.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου