Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

EYRO 2012 POLAND- GREECE

Καλημέρα φίλοι μου σήμερα ξεκινάει το πρωτάθλημα των εθνών μεταξύ αυτών συμμετέχει και η εθνική μας ομάδα με αρκετές φιλοδοξίες και αυτές διότι δεν έχει κάτι να φοβηθεί  σε αυτόν τον όμιλο. Με αντιπάλους Πολωνία- Τσεχία - Ρωσία η εθνική πρέπει να προσπαθήσει τουλάχιστον να περάσει στους 8 γιατί θα έρθουν πάλι εποχές που δεν θα βλέπουμε τελική φάση ούτε με κιάλια γι αυτό πιστεύω είναι ευκαιρία τώρα. Εάν κερδίσει σήμερα και δεν χάσει από την Τσεχία τότε όλα παίζονται στον τελευταίο αγώνα απέναντι από τους Ρώσους που αναλογικά θα έχουν προκριθεί. Συνταγή ΕURO 2004 και προκρίθηκε. Έχουμε ανάγκη μια εθνική διάκριση για πόλους λόγους. Πάμε στην προσωπική μου εκτίμηση: Σε αυτό το EURO θα έχουμε κάτι από Τσαμπιονς λιγκ δηλαδή όλος ο πλανήτης πίστευε ότι ο τελικός θα είναι μεταξύ Ρεάλ-Μπαρτσα το αποτέλεσμα Τσελσι-Μπαγερν θέλω να πω χώρες όπως η Ισπανία-Γερμανία δύσκολα θα φτάσουν στον τελικό κάπου θα σκοντάψουν .Νικητή κατάκτηση τροπαίου θα έπαιζα την ΙΤΑΛΙΑ 15.00 απόδοση και η Ρωσία στο 21.00 πολύ καλή επιλογή.
Πάμε στο ποιες ομάδες θα περάσουν από τους ομίλους. Α όμιλος Ρωσία-Ελλάδα 5.00 απόδοση
Β όμιλος Γερμανία-Πορτογαλία 3.75 Γ όμιλος Ιταλία- Ιρλανδία 26.00 Δ όμιλος Αγγλία-Γαλλία 2.65.
Αυτά για τους ομίλου πάμε στα φρέσκα.....








Η πρόταση: Πολωνία-Ελλάδα: Χ ημ (1.95)
Η Ελλάδα θα κλειστεί θα ψάξει αντεπιθέσεις η άμυνα είναι το ατου μας δεν μπορεί να μας το αμφισβητήσει κανένας αυτό με αμυντική τετράδα (παπαδοπουλο-παπασταθόπουλο-χολεμπας-τοροσιδη) σκέφτεσαι περισσότερο την άμυνά σου παρα να τους επιτεθείς. Είναι γρήγορη είναι δυνατή. Στο κέντρο έχουμε ένα θεματάκι. Ξεκινάμε με Μανιάτη πολύ καλά αλλά που πάμε σε Καραγκούνη? 36 χρόνων Κατσουράνη η Μάκο και Φορτούνη (ο μικρός είναι παιχταράς εξου και 28 συμμετοχές στην Καϊζερσλαουτερν.Επίθεση Σαμαράς χρειάζεται γιατί κρατάει μπάλα. Σαλπιγγίδης έχει εκτόπισμα ακόμα και σήμερα προέρχεται από τρεις γεμάτες σεζόν έχει και το γκολ και κορυφή προσωπικά θέλω τον Κωστα Μητρογλου το παιδί έχει τρέλα έχει αυτό που δεν περιμένει ο αντίπαλος αμυντικός.
Η Πολωνία παίζει ένα σύστημα 4-2-3-1 με κορυφή τον Λεβαντόφσκι της Ντόρτμουντ. Θα έχει το άγχος της πρεμιέρας θα έχει και την πίεση του κόσμου της. Αποτελείται από νέους παίχτες θα τρέχουν να διακριθούν σκοράρει μεταξυ 16'-30' λεπτό και 76'-90'.Θα γίνει σκληρό παιχνίδι.

Ρωσία-Τσεχία: 1 (2.30)
Η Ρωσία παίζει ένα σύστημα 4-3-3 το σύνολο της αποτελείται από παίχτες που παίζουν στο ρωσικό πρωτάθλημα εκτός από τον Αρσαβιν(Αρσεναλ)Παβλιουτσενκο(Τοτεναμ-Λοκομοτιβ) Ισμαϊλοφ (Σπόρτινγκ Λισ.) και τέλος τον  Πογκρέμπνιακ (Στουγκάρδη-Φούλαμ). Στο EU.RO κατεβαίνει με πολλές φιλοδοξίες έχει έναν πολύ καλό προπονητή τον Ντίκ Αντοκαατ ολλανδός 65 ετων εχει το τιμόνι απο τον Μάϊο του 2010. Μπαίνει από το 1' λεπτό να πάρει το παιχνίδι και να σκοράρει. Δεμένη ομάδα φάνηκε στο φιλικό με τους Ιταλούς που επικράτησε με 3-0.
Η Τσεχία δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά έχει χάσει από την αίγλη του παρελθόντος. Οι μικροί διασώστες Πιτερ Τσεχ και Τόμας Ροτσίσκι η Τσεχία κατεβαίνει με ένα 4-2-3-1 κεφαλή επίθεσης ο Μίλαν Μπάρος.Στην άμυνα υπάρχουν κενά. Ωστόσο στο παιχνίδι μπαίνει συγκρατημένοι σκοράρει μεταξύ 76'-90'.Θα διεκδικήσει πρόκρισή στο δεύτερο παιχνίδι με την Ελλάδα.


                      email:sustimatakias@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου