Κυριακή 10 Ιουνίου 2012


Καλημέρα!
Κυριακ, 10/06/2012

Ισπανία-Ιταλία και Ιρλανδία-Κροατία τα δύο ματσάκια που διεξάγονται σήμερα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
Στα χθεσινά πατώσαμε και πρέπει να τα αναφέρουμε όλα γιατί αν αναφέρεις μόνο τις νίκες σου έχεις πρόβλημα κομπλεξισμού.Ποιος περίμενε να μην μπορεί ο Φαν Πέρσι να βάλει ένα από τα πολλά τετ-ε-τετ που του δώθηκαν; Πάμε στα σημερινά μήπως και τα πάρουμε πίσω.
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ
Πολλοί θεωρούν ότι η Ισπανία εφέτος θα είναι η δυσάρεστη έκπληξη της διοργάνωσης.Και αν βάλω το μυαλό μου λίγο να σκεφτεί, επειδή η Μπαρτσελόνα δεν τα πήγε καλά την έχουν συνδυάσει με την εθνική Ισπανίας ότι και αυτή θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.Δεν θα τους ακολουθήσω και θα πάω με την λογική.Η ενεδεκάδα της Ισπανίας θα την ήθελε ο κάθε προπονητής του κόσμου.Θα μου πείτε ότι οι απουσίες του Βίγια και του Πουγιόλ είναι σημαντικές.Δεν διαφωνώ αλλά οι αντικαταστάτες τους δεν είναι και άμπαλοι.Ο Ντελ Μπόσκε είναι έμπειρος προπονητής και ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια.
Από την άλλη η Ιταλία ξεκινά με ένα βασικό μειονέκτημα.Ο σεισμός στην χώρα τους δεν τους επέτρεψε να δώσουν αρκετά φιλικά και έτσι ξεκινούν την προσπαθειά τους στο euro με ένα μόνο φιλικό με την Ρωσία όπου άρπαξε τρία.Αυτό θα μου πείτε δεν λέει και πολλά αλλά θέλω να σας πω ότι δεν έχει βρει τον ρυθμό που θέλει ακόμη ο Πραντέλι.
Θα ποντάρω στο 1.90 της Ισπανίας μιας και την θεωρώ πολύ καλύτερη ομάδα.Αν επιθυμείτε και σκοράκι, ένα 2-0 μπορεί να εμφανιστεί.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
Φαβορί η Κροατία; Γιατί;Η Ιρλανδία του Τραπατόνι έχει συμπληρώσει 15 ματς αήττητη.Ο Ιταλός κόουτς έχει φτιάξει μια δεμένη ομάδα όπου ξέρει τι θέλει στο γήπεδο.Το κακό για τους Ιρλανδούς είναι ότι δεν έχει πάγκο.Οι βασικόι είναι αυτοί που θα τραβήξουν όλο το κουπί.Το σύστημα παραμένει αμετάβλητο,4-4-1-1.
Η Κροατία στέκεται άτυχη μέχρι στιγμής.Όλιτς, Λόβερεν, Ιλίτσεβιτς τραυματίστηκαν και θα χάσουν όλο το euro.Kaι οι τρεις είναι σημαντικές απουσίες. Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι η αμυνά τους,όπου ο Σίμουνιτς με τον Σίλντεφελντ δεν θεωρούνται και εγγύηση.Το κακό με τους Κροάτες έιναι ότι η ομάδα είναι μαθημένη να παίζει στην κόντρα.Αυτό σήμερα δεν θα το έχει μιας και οι Ιρλανδοί έχουν μεγάλοι υπομονή στο παιχνίδι τους και χτυπάνε σε στιγμές εκεί που δεν το περιμένεις.Πάω με τον άσο της Ιρλανδίας στο 3.80 και σκοράκι 1-0.

Πρόταση
Ισπανία-Ιταλία    1 (1.90) και 2-0 σκορ.
Ιρλανδία-Κροατία    1 (3.80) και 1-0 σκορ.

Αυτά για τα σημερινά, τα λέμε αύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου