Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΠΟΡΝΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπάλα= γένος θηλυκού,απρόβλεπτη,αψυχολόγητη,όμορφη.καταραμένη? Προσωπική άποψη καταγράφω 10 φορές να ξαναγίνουν τα ματς τα χθεσινά  θα κερδίσει η Ολλανδία στο ένα και στο άλλο τουλάχιστον θα πάρει Χ η Πορτογαλία αν όχι την νίκη. Πάμε στα Σημερινά.



Η πρόταση: Ισπανία-Ιταλία: 2 (4.50) η (0-1γκολ) 2.50
Τους Ισπανούς τους δίνουν οι bookmakers για φαβορί όχι μόνο της αναμέτρησης αλλά και για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Τους γνωρίζουμε, τα 3-4 αποτελείται από την Μπάρτσα-Ρεάλ-Μπιλμπάο. Παίζουν ένα 4-3-3  διάταξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επιθετικό σχήμα. Αλλά απέναντι είναι η Ιταλία. Κύριοι δεν γίνεται να τους δίνεις 4.50, σέβομαι τις απόψεις ότι οι Ισπανοί δεν πιάνονται και πασινγκ γκέϊμ και και και αλλά υπάρχει μια αντίπαλος και αυτή είναι η Ιταλία. Ομάδα μυστήριο στα φιλικά έχει μονό ήττες και έχει μείνει άσφαιρη. Έχει κακά παιδιά στο ρόστερ (Μπαλοτέλι- Κασάνο-Ντε Ροσι-Νοτσερίνο. Στα αγωνιστικά παίζουν το παλιό άλλα προσωπικά μου αρέσει πολύ το 3-5-2. Το λατρεύω,2 κύρια στοιχεία 1ον. Τα ακραία μπάκ πρέπει να καλύπτουν ολη την πλευρά και να επιτίθενται. Ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να κρατάει παίχτες πίσω. 2ον όταν αμύνονται ο ένας επιθετικός πρέπει να γυρίζει και ο άλλος να πιέζει πάνω στην μπάλα έτσι θα δυσκολευτεί πολύ το πάσινγκ γκέιμ των Ισπανών. Απροσπέλαστο αμυντικό τοίχος των azzouri. Θα στηθούν έξυπνα πίσω από την μπάλα και θα βγουν στην αντεπίθεση. Η Ιταλία το έχει το ματς.


ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ: 1 (3.20) η (0-1 γκολ) 2.35
Η Ομάδα η οποία θα στηρίξω μέχρι εσχάτων και αυτό γιατί. Είναι μία από της πιο δεμένες ομάδες στο EURO συγκροτημένη ξέρει τι ζητάει έχει φροντίσει γ΄αυτα ο Τραπατόνι. Κατεβαίνει με ένα σύστημα 4-4-2 η 4-5-1 αλλά θα δείτε 11 παίχτες να αμύνονται και 11 να επιτίθενται. Μπαίνει από το πρώτο λεπτό να πάρει το παιχνίδι σκοράρει 1ο-16ο λεπτό συχνότερα. Ο Τραπατόνι διαθέτει νεαρούς παίχτες. Οι περισσότεροι παίζουν στη Αγγλία και γνωρίζουν από ρυθμό παιχνιδιού. Στα τελευταία 14 παιχνίδια είναι αήττητη και έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ. Θα βάλει το ρυθμό του παιχνιδιού και θα το πάει εκεί που θέλει αυτή. Η Κροατία την είδαμε στον όμιλο της εθνικής δεν μου λέει κάτι,στα αγωνιστικά ουδέν σχόλιο λόγω της αλαζονείας του προπονητή της Μπίλιτς εκτίμηση 4η στον όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου